<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7652862123839488778\x26blogName\x3dJourneyYou\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://atikahmnsr.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://atikahmnsr.blogspot.com/\x26vt\x3d262380089503789739', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
qtpie

Assalamualaikum & Hi! I'm Atikah Bt Mansor or some calls me Odet(it's a long story). I'm 19 years old enought this year and currently i'm pursuing my studies in diploma in Accountacy at Polisas, Kuantan.

Hello ~




recent update :



Rumah Baru
written on Sunday, December 9, 2012 @ 8:10 AM ✈


Embedded image permalink


Tulah rumah yg bakal aku dduk tahun dpn ,aku suka scenery dia sbb flat aku ada 20 tngkt, ddk pulak dkt tngah bndr mmg smua pun boleh nmpklah kann ? tp belum pndah lagi sbb rumah aku ada buat renovet,rmai jugak yg dah pndah sana .Nak tngok tak scenery dia ?

Embedded image permalink

Cantik kan ? tp ni dr tngkt 19 sbb aku naik lif blok A,takda tngkt 20.tngkt 20 dkt blok B c:

ada jugak try tngok jln dr rumah aku prgi LRT tu tp semak smcm je takut pulak aku .,. *baru berangan nak prgi skolah sndr . 

Embedded image permalink

Ni lah tmpt parking kereta dia , dkt bwh tu ada kedai mkn tp baru 3 kdai yg buka,dobi pun tutup lg. *tngkat 4 tu ada gelanggang ;)
NAK TENGOKKK ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Embedded image permalink

TADAAAAA . . haha , sbnrnya luas lg gelanggang dia :) aku just snap gelanggang bola jaring je . aku pnjatlah dkt tembok tepi pagar tu kan then tengok dkt bwh mmg cantik even tngkat 4 je :) 


Aku rasa bila pindah nnt msti aku lg selalu dduk dkt luar rumah brbnding dlm rumah , yelah siapa nak perap diri dlm rumah if dkt luar ada scenery mcm ni ? :) Sekian,Terima Kasih c:




2 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life