<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7652862123839488778\x26blogName\x3dJourneyYou\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://atikahmnsr.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://atikahmnsr.blogspot.com/\x26vt\x3d262380089503789739', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
qtpie

Assalamualaikum & Hi! I'm Atikah Bt Mansor or some calls me Odet(it's a long story). I'm 19 years old enought this year and currently i'm pursuing my studies in diploma in Accountacy at Polisas, Kuantan.

Hello ~




recent update :
Back To School Again and Again !
written on Sunday, December 30, 2012 @ 7:38 AM ✈



Huaaaaa ! Sekolah dah nak mula dah , Tak excited pun .,. Beg sekolah pun tak beli lagi , sedih sedih !



Macam ni lah muka aku time nak pergi sekolah nnt , sbb apa ? sbb aku masuk Form 4 maksudnya brtmbah banyakkkk subjek yg aku kena bwk :/ 


*Tambah-tambah lagi aku dahla kecik, nak bwk buku bnyk-2 mmg tak lah kann !

*Mesti pagi pagi tu aku mcm ni jugak :b

*ehehehe ^^







Okay apa apa pun untuk smua yg masih bergelar Pelajar Sekolah tu , Selamat Kembali Ke Sekolah lah ya ? Study Hard Smart :) Lots Of Love , Thank You c:






0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life